30 Nisan 2012 Pazartesi

Sınanmak da Güzel

Her şeyde bir hayır vardır, çok doğru çok. Oğlum anne karnında mikrop kapmış ve erken doğumun sebebi de buymuş. Annede herhangi bir belirti, sikayet olmasa da bu tip durumlar yaşanıyormuş. Üstelik eğer bebek anne karnında kalsa çok ciddi hayatı tehlikeye girebiliyormuş.

Eğer o gün kontrolüm olmasaydı, muhtemelen o sancıları ciddiye alıp doktora gıtmezdim cünkü düşündükçe o günden iki gün öncesinde başladığını ve hareketlilikten pek de farkına varmadığımı anladım. O gün bile ciddi şekilde girmemiştim NST'ye ve sonuç beni epey şaşırtmıştı. Doktorumun durdurma çabalarına rağmen sancılar durmayınca da doğumu yapmak şart oldu. İyi ki doktorumu dinleyip hızla doğumu gerçekleştirmişiz çünkü her geçen zaman aleyhimize isliyormuş.

Benim minik prensim, kırmızı yanaklım çok tatlı bir şey. Günde iki kez maviler içinde kucağıma geliyor ve emziriyorum. Hala küvezde çünkü antibiyotik tedavisi hastanede tamamlanmadan cıkarmıyorlar. Yeter ki iyi olsun da çıkarmasınlar diyorum şimdi. Oksijen sorunumuzu atlattık çok şükür. Suan antibiyotik tedavisi olmasa kucağımda olacaktı. Gram negatif bakteri çıktığı için 21 günlük antibiyotik tedavisi uygulanıyor. Yani yaklaşık 12 günlük bir süremiz daha var.

Ben hep sükrediyorum bu sıra. Beterin beteri var ve çok şükür başka problemi yok bebeğimin. Hem zaten hayat hep dört dörtlük mükemmel olsa olmazdı, sınav olmazdı o zaman. Sınanmak da güzel, hatırlandığının göstergesi...
Bu e-posta, Turkcell BlackBerry ile gönderilmiştir.

14 yorum:

nohut oda dedi ki...

canım hayırlı olsun sağlıgına kavusur kavusmaz alırsın kucagına doyarsınız bırbırınıze ınsallah..gercı doyulmaz ama:)
rabbım şifalar versın

Ülkü dedi ki...

Canım benim rabbim beterinden saklasın az kaldı aylar geçti günelrde geçsinde bir an önce yuvasına gelsin kuzumuz öpüyorum sizi dikkat et kendinede lütfen yapacağımzı birşey olursa söyle lütfen

#birfotoğrafbiryazı dedi ki...

Sayılı gün çabuk geçer bişey kalmamış zaten:)

SEvgiler.

ayak izleri-sevgi dedi ki...

ay ay ne güzel haberler gelmiş cici annemizden.. maşallah küçük prense..

Adsız dedi ki...

Başına bir bela gelince insan her zaman daha kötü durumda olanları düşünüp şükretmeli zaten. Allah bir an önce kurtarsın da kardeşler buluşsun :)

Mucit Anne dedi ki...

Bebeğiniz hayırlı olsun. Kötü zamanlar geçiyor sanırım ama geriye dönüp bakıncada unutululuyor. Onların büyümesine tanık olmak her şeyi unutturuyor.

yaruze... dedi ki...

bugün merak edip bakmıştım bloğuna.Bir anda aklıma geldin ve "dur bi bakıyım" diyerek girdim ve erken doğum yaptığını gördüm.Üzüldüm böyle olmasına fakat dediğin gibi herşeyin hayırlısı.Allah bir an önce sağlığına kavuşup kucağına almayı nasip etsin Sevdecim.Güle güle huzurla dönün evinize inşallah...

Adsız dedi ki...

Canım, Allah korumuş hepinizi. Geçmişler olsun.

ÇokBilmiş dedi ki...

Mavilerine kurban olsunlar onun :)

my little world dedi ki...

Sevgili Sevde,umarım bebeğin en kısa zamanda ait olduğu yere annesinin kollarına gelir.Allah yardımcınız olsun..Şükrediyorum demişsin ya çoook takdir ettiğimi söylemeden geçemeyeceğim..

reny... dedi ki...

Canım,
Doğum yapmışsın hayırlı olsun,
sana mesaj yazmak için girmiştim, tesadüfen gördüm, Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla,keyifle büyüt oğlunu inşallah:)

Ben Kızımın Delisiyim dedi ki...

Hepınıze çok teşekkür ediyorum yorumlarınız moral oluyor bana

ayak izleri-sevgi dedi ki...

taze anne nedir durumlar.. merak ettim çok.. küçük bey nasıl oldu..

cuckan dedi ki...

Canım hayırlı olsun analı babalı büyüsün minik kuş, gelip geçici olsun tüm hastalıklar. dediğin gibi yine hep opzitif tarafını görmeye çalış, sağlıcakla evinize de geçmişsiniz, hepsi olmuş, bitmiş işte:) maşallahlar olsun...