30 Mayıs 2013 Perşembe

Arko Nem, Facebook Sayfasında Ayça Şen'i Ağırlıyor!

Arko Nem, Facebook sayfasında başlattığı 1 Konu 1 Konuk projesi ile takipçilerini yaza hazırlıyor. Sosyal medyanın sevilen isimlerinin Haziran ayının sonuna kadar yer alacağı proje kapsamında bu hafta konuğumuz Ayça Şen.


Alışveriş Cini, Ayça Şen, iconjane ve Blogcu Anne, bu yaz Arko Nem’in https://www.facebook.com/arkonem adresindeki Facebook sayfasında bir araya geliyor. 30 Haziran tarihine kadar sürecek “1 Konu 1 Konuk” projesiyle Arko Nem sayfasını bizzat yönetecek olan ünlüler, kendilerine ayrılan 1 haftalık süre içinde ilgi alanlarına giren konularda içerikler paylaşıp sizlerden gelen soruları yanıtlıyor.

Arko Nem Facebook sayfasının 27 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasındaki ikinci konuğu Ayça Şen ise kendine has üslubuyla “Yaza hazır mıyız?” sorusuna yanıt arıyor. Araştırmacı kişiliğini bu kez sizleri yaz tatiline dört dörtlük hazırlamak için devreye sokan Ayça Şen, yaz aşkları konusunu da sayfaya taşımayı ihmal etmiyor.

Hem cildinizi hem kendinizi hem de sevdiklerinizi keyifli bir yaz tatiline hazırlamak için siz de Arko Nem Facebook sayfasını takip edebilir, ünlü konuklara soru sorabilir ve yanıtlarını direkt kendi ağızlarından özel hazırlanan videolarda izleyerek aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.

arko-nem-1k1k

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok: