7 Mayıs 2011 Cumartesi

Gül Güzeli'ne

Anneler Günü............................
Benim için bir boşluk.
Bugün geldiğinde ne hissedeceğimi tam olarak kestiremiyordum aslında. Bir yandan anne olarak ilk anneler günüm, bir yandansa annemsiz geçen ilk anneler günüm.
Annemsiz olmak anneliğimi unutturdu bu defa. Benim için hiçbir anlamı yok ne yazık ki bugünün. Gözümün önünde annemle yaşadığım son anneler günü var sadece. Bir ömür her anneler gününde, ben o günü yaşayacağım tekrar tekrar....

Şimdi içimde bir fısıltı tekrar tekrar aynı şeyi söylüyor..Özledim seni gül güzeli.. Yalnızım, sensizim, öksüzüm ben ilk defa Mayıs'ın ilk Pazar günü. Ve artık her Mayıs'ın ilk Pazar'ı anlamsız bir Pazar olarak kalacak benim için, anladım ki içimdeki boşluğu kızım bile dolduramayacak. Keşke hiç olmasaymış şu anneler günü...


4 yorum:

Adsız dedi ki...

anneler günümüz kutlu olsun canım.benim içinde aynı.normal günden farksız.biraz üzgün biraz buruk :(

Unknown dedi ki...

mekanı cennet olsun.eminim yerine koyamıyacaksınız hiç birşey ama size bu güzel günü anlamlı kılacak bir meleğe sahippsizniz.allah size elinde çiceklerle boynunuza sarılacağı günü nasip etsin anlamlansın gününüz.
sevgiler

İkiz Annesi dedi ki...

Canım anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah.

Kızın büyüyüp boynuna sarılıp bu güzel gününü kutladığında eminim yüzünün güldüğünü görmek isteyecektir.İnşallah o zaman biraz daha güzel olur günün.
Çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum Allah sabır ihsan eylesin :(

Cafe Pepela dedi ki...

Merhabalar;
Anneciğinize Rahman c.c'dan sonsuz rahmet diliyorum. Acınızı can-ı gönülden paylaşıyorum:(
Çok zor olsa gerek. Lakin bu dünya, imtihan dünyası. Çektiğimiz tüm sıkıntı ve hüzünler, baki mekanımızda rahmet ve mutluluğa dönüşsün inşaAllah.


Kızınıza da hayırlı / uzun ömürler diliyorum. Allah bağışlasın. Birbirinize sımsıkı sarılın. Her gününüz muhabbet ve huzurla yoğrulsun.

Kalbi selamlarımla