9 Eylül 2011 Cuma

İnternet Bağımlısı Anneyim

Son birkaç gündür TTNET müşteri hizmetleriyle büyük bir mücadele içindeyim. İnternetim bozuldu ve 6 gün sonunda düzeldi. Bu süre zarfında ortalama 15 müşteri hizmetleri görevlisiyle konuşmuşumdur ve ilk başlarda derdimi 1 dk. da anlatırken sonlara doğru 15 saniyede anlatabilir hale gelmiştim.
Bu arada anladım ki tam bir internet bağımlısıyım. Kendimi o kadar eksik hissettim ki telefonumun küçücük ekranı yetmedi bana. İnternetsiz bir hayatı düşünemediğimi gördüm hatta internetsiz kimi zaman sıkıldım bile. Önceden yani ben çocukken hani internetin bu kadar yaygın olmadığı zamanlar nasıldı bilemiyorum ama sanki internet hep vardı hayatımda.
Bu bağımlılıktan memnun değilim aslında, en azından yokluğunda eksikliğini duyup aramasam daha iyi olur ama gerçek tam olarak bu. İnternetime yeniden kavuştum ve aklımda yazacak yığınla şeyi kurup kaybettim. Biraz ısınıp blog okuduktan sonra yeni konularımla postlarıma devam edeceğim.

3 yorum:

Nil dedi ki...

ben sekiz günlük tatilde eksikliğini hiç hissetmedim. ama internetsiz hayat artık gerçekten zor galiba.

İkiz Annesi dedi ki...

Aynı durum bende de söz konusu özellikle de blog yazmaya başladıktan sonra daha bir tutkun oldum sanırım.Gündüzleri çok olmasa da gece kızlar yattıktan sonra arıyorum:)Bir ara hiç ellemeyerek biraz köreltmeye çalıştım iyi de oldu.
Netinin gelmesine sevindim yeni postlarını bekliyorum :)

Ülkü dedi ki...

Hastalık derecen ne acaba :)) çok fena olanlar varda :)ayrıca şu anda büyük bir heyecanla blogunu aradım buldum hatta öyle heyecanlanmışım ki bulamadım listemi bir kaç kez taradım :)) birşey gözüme çarptııııı heyecanlandım şüphen varmış ya bundan sonraki yazın onun için olsun bari :)) hayırlısı :)