15 Aralık 2010 Çarşamba

KıZıM 5 AYLıK

Kızım tam da 5 aylık olmuşken ben de artık onunla olan maceralarımı hem deneyimlerimi hem öğrendiklerimi paylaşmak için bir blog açmaya karar verdim. Onu anlatacağım onunla yaşadıklarımı.. Birilerine yarar sağlayacak bilgileri paylaşmayı umuyorum aslında bunu tamamen kızım için yapıyorum. Tüm bebekli annelere sevgiler.. Biz anneyiz ve konuşacaklarımız hiç bitmez çünkü her gün onlarla yeniden başlıyor hayat:))

4 yorum:

eymen dedi ki...

selamlar nurefşan ismini görünce hemen atladım blogunuza bi kızım olsaydı bende bu ismi düşünüyordum ve bir oğlum var adı eymen...bende 86 doğumlu biyolog bir anneyim ve bundan sonra takipçinizim ..

Ben Kızımın Delisiyim dedi ki...

teşekkür ederim çok memnum oldum:) bende sizi izlemek isterim ama blog adresiniz nedir ulaşamadım?

eymen dedi ki...

ben henüz yazmıyorum ama planlama aşamasındayım :) dün bütün gün okudum blogunuzu ve kendimden çok şeyler buldum rabbim yardımcınız olsun inşallah her daim her konuda ..

eymen dedi ki...

henüz yazmıyorum,en kısa zamanda başlamak istiyorum bende bakalım kısmet :)dün fırsat buldukça girdim blogunuza ve bi de baktım ki bitirmişim sanki kendi hayatımı okumuş gibi oldum tek fark bende kariyerden eser yok sanırım benim işim tamamen annelik tabi biraz büyüsün bişeyler düşünüyorum bende ama şimdilik tüm zamanım onun allahın izniyle...tekrar görüşmek üzere sevgiler..