20 Temmuz 2011 Çarşamba

İyi ki Doğdum.. Gördün Mü Bak 25 Oldum

Kendimi çok seviyorum bir kere, fikirlerime bayılıyorum. Överim de kendimi, sonuçta beni bana en iyi ben anlatabilirim. İyiyim ben, iyiler sınıfına dahilim. Hakkımda kötü diyen biri çıkar mı, çıkmayacağına kesinlikle eminim.
Giyimime kuşamıma bayılıyorum. Tam benlik giyiniyorum ama zevkli tercihlerim var. Ne zevkli olduğumu en çok ben bilir herhalde, sonuçta zevk benim.
Her şeyim bir başka benim. Dünlerim, bugünlerim, yarınlarım bir başka. Hayallerim bir başka. Benim bir benzerimin daha olması imkansız tüm özelliklerimle, tıpkı herkesin beni gibi.
Beni en çok ben anlar bu dünyada, başka da kimse benim kadar anlamaz. O yüzden tüm enlerim ben içindir ama bencilliğimden değil dürüstlüğümden.
Dünyaya bir daha gelsem, ben olmak isterdim. Tüm özelliklerimle, tüm hayatımla, tüm yaşadıklarımla, tüm bana ait olan ama aslında emanet olanlarla ben olmak isterdim. Kimsenin hayatına ettiğim gıptalarım, kimse gibiliğe özenmelerim ve keşkelerim yok benim.
Ben olduğum için mutluyum. Benliğime yeni şeyler katmaya, artılar kazanmaya ve hep daha ileriye adım atmaya hevesliyim. Doğum günüm kutlu olsun ben, iyi ki doğmuşum, iyi ki dünyaya gelmişim, çeyrek asırlık insanım artık.
Neden dünyaya geldim ben demedim hiç çok şükür, keşke hiç yaşamasaydım demedim. Dünlere şükürlerim, bugüne şükürlerim ve gelecekse eğer yarınlara da şükürlerim var benim. Hep söylerim, aldığım her nefese edebildiğim şükür bile az benim.
Tek eksiğim… İlk kez bir doğum günümde beni doğuran kadın yok... Annem yok... Ona da kader der, payıma düşene razı gelirim.

11 yorum:

Ülkü dedi ki...

Sanki ben canım sevdiklerimiz hep bizi izler yanmızda olmasada, nice yıllara sevdiklerinle SENLE sağlıkla mutlulukla huzurla öpüyorum :)

Bahar dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun. Nice yıllar dilerim ailenle birlikte. Annene Allah'tan rahmet diliyorum.

Ben Kızımın Delisiyim dedi ki...

Ülkü ve Bahar çok teşekkür ederim:)

Şerife dedi ki...

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MAYIS AYINDA BENDE İYİKİ DOĞDUM DEMİŞTİM :)

tijen miriam dedi ki...

sizi hep sessiz takip ettim ama bugun yazmak istedim,dogum gununuz kutlu olsun,hep sevdiklerinizle olun,sansiniz bol olsun
sevgilerimle

julyasia dedi ki...

allah annenden aldığı ömrü sana ve kızına versin inşallah. güzel sağlıklı seneler sizin olsun

Adsız dedi ki...

ne güzel yazmışsın:)

Ben Kızımın Delisiyim dedi ki...

Şerife, çok teşekkür ederim.
Tijen Miriam, teşekkür ederim çok memnum oldum:)
Julyasia: Çok teşekkür ederim canım.
Adsız: Adınızı girmemişsiniz ama size de teşekkür ediyorum.

Unknown dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun Arkadaşım.:sevdiklerinle birlikte sağlıklı bir ömür seninle olsun....
Herşey gönlünce olur inşallah :))
sevgilerimle

Ben Kızımın Delisiyim dedi ki...

Teşekkür ederim İlknur:) Senin doğum günün de kutlu olsun.

Adsız dedi ki...

iyiki doğdunnnnnnn.....

:))))))))))))

http://tatlczeynep.blogspot.com/